Boekhandel Douwes Den Haag

Meer dan goud

Marleen Nelis

Meer dan goud

Meer dan goud

Meer dan goud

 

Wat als het sporttalent van je kind(eren) je leven beheerst? Als je er alles voor over hebt om hen te helpen succesvol te worden in hun sport? Als hun passie jouw passie wordt, of omgekeerd? Hoe behoud je een gezond evenwicht tussen presteren en spelen in een wereld van competitie en concurrentie?


Leverbaar

€ 22,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Meer dan goud

Wat als het sporttalent van je kind(eren) je leven beheerst?
Als je er alles voor over hebt om hen te helpen
succesvol te worden in hun sport?
Als hun passie jouw passie wordt, of omgekeerd?
Hoe behoud je een gezond evenwicht tussen presteren en spelen in een wereld van competitie en concurrentie?

Marleen Nelis had er alles voor over om haar getalenteerde dochters naar de top te helpen. Ze ging er helemaal in op en stemde haar leven erop af. Geen opoffering was haar te veel om hen te steunen.
Sport heeft Marleen en haar dochters veel gegeven, maar ook veel gekost. Letterlijk en figuurlijk. De continue focus op winnen en presteren wierp een schaduw op hun vrijheid, plezier en innerlijke rust. Tot Marleen door therapie, coaching en spirituele ontwikkeling een nieuw perspectief kreeg op sporten, winnen en coachen. Sindsdien voelen zij en haar dochters zich een stuk gelukkiger. In de sport en in het leven in het algemeen.

In dit boek vertelt Marleen over haar levenslange passie voor sport, haar eigen ervaringen als topsportster en het onvoorwaardelijke engagement voor haar dochters.
In het tweede deel vat ze haar kennis en inzichten samen in de wetenschappelijk onderbouwde Gouden 3G-aanpak met de negen cruciale bouwstenen die ze zelf ontwikkeld heeft. Concrete tips en adviezen voor ouders van kinderen met sporttalent om het beste uit hun kind te halen, zodat het zijn volste potentieel benut, in de sport en in het leven. Omdat sporttalent nooit ten koste van geluk mag gaan.


ISBN
9789493242647
Pagina's
178
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Willems Uitgevers

Sport en spel