Boekhandel Douwes Den Haag

Kwaad zaad

Lineke Breukel

Kwaad zaad

Kwaad zaad

Kwaad zaad

 

Kwaadaardigheid heeft geen licht nodig om te groeien. Die ontwikkelt zich het beste in een donkere kamer. En soms is pas na het ontspruiten duidelijk wat voor zaad er in de grond is gestopt... De jonge barones Catharina is een succesvolle fotografe.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,50


Beschrijving Kwaad zaad

Kwaadaardigheid heeft geen licht nodig om te groeien. Die ontwikkelt zich het beste in een donkere kamer. En soms is pas na het ontspruiten duidelijk wat voor zaad er in de grond is gestopt...

De jonge barones Catharina is een succesvolle fotografe. Onverwachts vraagt zij haar nieuwste model Jeanine Spaak ten huwelijk. De van oorsprong Haagse Jeanine trekt zonder er lang over na te denken bij Catharina in. Wat echter niemand weet, is dat Jeanine’s broer Bastiaan en Catharina elkaar al een tijd kennen. Ze zijn vijf jaar geleden samen een extreem project begonnen waarbij ze testobjecten nodig hebben: dode vrouwen. Om aan die vrouwen te komen, maken ze een afspraak met elkaar. Ieder ontwerpt een uitdaging die de ander verplicht is om aan te gaan. Deze uitdagingen hebben te maken met hun diepste angsten, maar zijn ook een uiting van de hartgrondige hekel die ze aan elkaar hebben.


ISBN
9789493244146
Pagina's
210
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij September

Literaire thriller