Boekhandel Douwes Den Haag

Make women come

Een romantische komedie

Nina de la Parra

Make women come

Make women come

Een romantische komedie

Make women come

 

Nina de la Parra legt neuroses bloot die schuilgaan achter haar existentie?le zoektocht naar de perfecte man. Met haar soortgenoten – een roedel ambitieuze vrouwen die met niets genoegen neemt – bespreekt Nina hoe ‘autistisch’ en ‘teleurstellend’ mannen zijn.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Make women come

Nina de la Parra legt neuroses bloot die schuilgaan achter haar existentie?le zoektocht naar de perfecte man. Met haar soortgenoten – een roedel ambitieuze vrouwen die met niets genoegen neemt – bespreekt Nina hoe ‘autistisch’ en ‘teleurstellend’ mannen zijn. Blijkbaar is het succesverhaal van onafhankelijkheid moeilijk voort te zetten zodra er seks in het spel komt.

Grote Nina kijkt toe hoe kleine Nina tien jaar lang een spoor van vernieling aanricht onder Noorse, Nederlandse, Duitse, Britse en Surinaamse mannen. Op humoristische wijze beschrijft ze onenightstands, lange relaties, korte relaties en flirtdebacles – en is onverbloemd eerlijk over waar het misgaat in de romantische liefde.
Van steamy seks in Surinaamse onehourhotels naar Scandinavie?rs die haar niet laten klaarkomen: haar ideale man verschrompelt uiteindelijk altijd weer tot een hoopje smeulende teleurstelling.
Doorspekt met lijstjes en ongevraagd advies aan de lezer over brazilian waxes, slutshaming en de klaarkomgap
Ze drijft steeds verder af van vragen die haar al zo lang bezig- houden: wat betekent het om feminist te zijn? Wat is vrijheid? En hoe kan ik in godsnaam met mezelf leren leven?

Make women come is een autobiografische roman, vrijheidsmanifest en gefaald zelfhulpboek ineen.


ISBN
9789493256231
Pagina's
256
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Pluim

Literaire non-fictie