Boekhandel Douwes Den Haag

Cappuccino in Noorwegen

Reis door het land van de goden

Anika Redhed

Cappuccino in Noorwegen

Cappuccino in Noorwegen

Reis door het land van de goden

Cappuccino in Noorwegen

 

Land van fjorden, eindeloze zomernachten, donkere winters en trollen. Plannen om af te reizen naar Noorwegen? Met dit boek kom je zeker in de juiste stemming. Anika Redhed reisde samen met haar echtgenoot, twee klapstoeltjes en een koelbox, naar dit land dat veel meer biedt dan alleen de fjorden, waar het eten op je bord uitdagend kan zijn en waar mensen wonen die bij het land passen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,90


Beschrijving Cappuccino in Noorwegen

Land van fjorden, eindeloze zomernachten, donkere winters en trollen.
Plannen om af te reizen naar Noorwegen? Met dit boek kom je zeker in de juiste stemming. Anika Redhed reisde samen met haar echtgenoot, twee klapstoeltjes en een koelbox, naar dit land dat veel meer biedt dan alleen de fjorden, waar het eten op je bord uitdagend kan zijn en waar mensen wonen die bij het land passen. Watervallen, tunnels, de Flåmsbana, hoogvlaktes, het gletsjermuseum, een zeewierboerderij, een drijvende sauna en papegaaiduikers.
Lees dit boek voor, tijdens of na je vakantie. Of geniet vanuit je luie stoel mee met de boeiende reisverhalen, de interviews met emigranten en de verleidelijke kleurenfoto’s.
Zoek niet verder, je hebt het gevonden: het ideale cadeau voor de thuisreiziger, voor de avontuurlijke reiziger én voor de vakantieganger. Met kaart.


ISBN
9789493263345
Pagina's
120
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Perky Paper Publishers

Reisverhalen