Boekhandel Douwes Den Haag

Door eenzaamheid verlaten

De heer R.

Door eenzaamheid verlaten

Door eenzaamheid verlaten

Door eenzaamheid verlaten

 

Ruw en aantrekkelijk.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Door eenzaamheid verlaten

Door eenzaamheid verlaten:

Je hebt hem vast weleens gezien, zo’n man die in zijn eentje aan de bar zit en waar iedereen met een boog omheen loopt. Zijn gewauwel is amper te verstaan. Als er al iets van te maken valt dan zijn het gure teksten of kroeg clichés. Tussen het zuipen door gluurt hij naar de meisjes alsof hij ze elk moment kan vastpakken en hoogstwaarschijnlijk trekt de smeerlap zich thuis af op de enige vrouw die hem aandacht geeft; de barvrouw. Dit boek neemt je mee in het leven van Martin Smits (bijnaam Tiny). Precies zo’n man. Martin werkt in een magazijn, vlagt bij de voetbalclub en thuis worstelt hij met een alcohol- en pornoverslaving.
Maar waarom is hij zo geworden? Wat is er met hem gebeurd dat hij in dit hopeloze leven verzeild is geraakt? En, kan hij zijn leven beteren wanneer de hoop wederkeert?

Je leest het in ‘Door Eenzaamheid Verlaten’.

De heer R.:

De heer R. is filosoof van het alledaagse leven. Hij is altijd op zoek naar het geheim achter de leugen, de ernst in de humor, en de pijn in de lach. ‘Het moet verteld worden’ is zijn motto. Dat leest soms hard, maar dat is dan zo. In de schrijfwereld is De heer R. geen groentje meer, twee jeugdboeken. Maar dit romandebuut is anders, vandaar het pseudoniem.


ISBN
9789493275546
Pagina's
265
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ambilicious LLP

Literaire roman, novelle