Boekhandel Douwes Den Haag

DNA van leiderschap

Ontwikkel het leiderschap dat je al van nature bezit

Frank Vogt

DNA van leiderschap

DNA van leiderschap

Ontwikkel het leiderschap dat je al van nature bezit

DNA van leiderschap

 

Leiders worden niet geboren en ook niet gemaakt: leiderschap ontwikkelt zich in ieder van ons. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we ook allemaal unieke leiders. Door de genen in ons DNA én de ontwikkeling die je doormaakt als mens.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving DNA van leiderschap

Leiders worden niet geboren en ook niet gemaakt: leiderschap ontwikkelt zich in ieder van ons. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we ook allemaal unieke leiders. Door de genen in ons DNA én de ontwikkeling die je doormaakt als mens. Er is wel een aantal constanten waarmee effectieve leiders zich onderscheiden.

Frank Vogt gaat uitvoerig in op deze vijf constanten en de wijze waarop die het DNA van leiderschap vormgeven. Daarnaast vind je in DNA van leiderschap uitgebreide portretten van dertien eigentijdse leiders onder wie CEO’s, ondernemers, adviseurs, artiesten met ieder zijn eigen DNA en leiderschapsstijl. Ze zijn allen succesvol en beschrijven in hun eigen woorden hun ontwikkeling en stijl als leider.

Dit boek is geschreven voor eenieder die vandaag leidinggeeft of dat morgen wil gaan
doen. DNA van leiderschap biedt een structuur om jouw eigen ontwikkeling als leider vorm te geven, ongeacht de functie die je invult of de industrie waar je werkzaam in bent. En geeft je handvatten om jouw unieke DNA als leider te ontdekken en te ontwikkelen.


ISBN
9789493282063
Pagina's
255
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
S2 Uitgevers

Management en Economie