Boekhandel Douwes Den Haag

Onvervuld verlangen

GuruBzie

Onvervuld verlangen

Onvervuld verlangen

Onvervuld verlangen

 

Dit boek beschrijft het persoonlijke verhaal van de auteur, die als negenjarige jongen vanuit Marokko naar Nederland kwam om hier met zijn familie een nieuw bestaan op te bouwen. Hij beschrijft zijn kindertijd en zijn volwassen leven, de vele uitdagingen op zijn pad en vooral zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag: wie ben ik?


Nog te verschijnen

€ 29,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Onvervuld verlangen

Dit boek beschrijft het persoonlijke verhaal van de auteur, die als negenjarige jongen vanuit Marokko naar Nederland kwam om hier met zijn familie een nieuw bestaan op te bouwen. Hij beschrijft zijn kindertijd en zijn volwassen leven, de vele uitdagingen op zijn pad en vooral zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag: wie ben ik? Hierbij gaat hij af en toe de diepte in en wisselt hij af met leuke en soms hilarische anekdotes over vele uiteenlopende onderwerpen. Af en toe met een traan en af en toe met een lach. Dit zal bij de lezer momenten van herkenning opleveren en wellicht uitnodigen om vastgeroeste aannames, overtuigingen, meningen en conclusies te overzien en bij te stellen.

Om antwoord te vinden op de vraag ‘wie ben ik?’ duikt de auteur in het geloof wat hij van thuis uit heeft meegekregen en waarmee hij is opgegroeid. Ook geeft hij een beschouwing van dat wat religie in zijn algemeenheid is of behoort te zijn. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met vele religies, spirituele stromingen, goeroes en ’zieners’ en deelt enkele van deze ervaringen in dit boek. Ervaringen die zowel in positieve als in negatieve zin nieuwe inzichten opleverden. Hij neemt de lezer mee in zijn gedachten en zienswijze. Dit niet om dat te delen wat in zijn ogen ‘waar’ is, maar om de lezer uit te nodigen om op basis van eigen autoriteit meer te gaan vertrouwen en te bouwen op dat wat hij of zij zelf ontdekt en voelt.


ISBN
9789493288034
Pagina's
286
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Van Warven

Spiritualiteit