Boekhandel Douwes Den Haag

De kracht van hardlopen

John Rooms

De kracht van hardlopen

De kracht van hardlopen

De kracht van hardlopen

 

Als hardloper heeft John Rooms zijn vorige boeken vooral opgebouwd rond de techniek en beleving van het hardlopen. In zijn vierde boek gaat hij echter op zoek naar zijn motivatie en die van andere hardlopers.Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De kracht van hardlopen

Als hardloper heeft John Rooms zijn vorige boeken vooral opgebouwd rond de techniek en beleving van het hardlopen. In zijn vierde boek gaat hij echter op zoek naar zijn motivatie en die van andere hardlopers. Waarom binden we telkens opnieuw die veters vast en lopen we soms zeer ver? Wat drijft ons, waar zijn we naar op zoek?

Voor het eerste deel van het boek gebruikt John zijn persoonlijke verhaal en dat van gelijkgestemden om de lezer mee te nemen in die zoektocht, om dan in deel twee vanop een afstand het hardlopen te observeren. Uiteindelijk staat hij in deel drie stil bij de uiteindelijke kracht die ligt in het mentale van de loopbeweging.

Je krijgt als hardloper toegang tot een wereld die je te voet zeer moeilijk bereikt. Daardoor houden we dingen vaak heel lang vol en blijven we geduldig tot de bom barst. Het mentaal verdiepen van je hardlopen is een trainingsmethode waarbij ademhaling, beenritme observeren, … een rol spelen. Helemaal aan het einde gaat John op die methode in.

'Waarom binden we telkens opnieuw die veters vast? Een must read voor iedereen die aan hardlopen doet!'

John Rooms (°1968) is voet- en sportreflexoloog in Antwerpen en heeft een loopacademie. Uit eigen ervaring weet hij hoe je blessures moet vermijden, je bewegingen optimaliseren en op een natuurlijke wijze hardlopen. In zijn Footrooms Running Academy biedt hij verscheidene trainingen en clinics.


ISBN
9789493293168
Verschijnt
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing