Boekhandel Douwes Den Haag

De Kern

Carleen Verbeek

De Kern

De Kern

De Kern

 

Abnormaal is een ruim woord dat Maya perfect omschrijft. Na het overlijden van haar adoptiemoeder woont ze alleen met haar vader in Nijmegen. Om haar verdriet te verwerken plant ze een reis naar Schotland om op zoek te gaan naar haar oorsprong.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving De Kern

Abnormaal is een ruim woord dat Maya perfect omschrijft. Na het overlijden van haar adoptiemoeder woont ze alleen met haar vader in Nijmegen. Om haar verdriet te verwerken plant ze een reis naar Schotland om op zoek te gaan naar haar oorsprong. De ontmoeting met de intrigerende Fabian brengt haar onverwacht op een ander pad met onverklaarbare, angstaanjagende gebeurtenissen. Een onweerstaanbare kracht brengt haar naar een plek die alle realiteit overstijgt.

Wanneer Maya ontwaakt in een gouden stad, wordt ze overspoeld door een mysterieuze gloed die haar diepste verlangens vervult. Vastbesloten om de gouden gloed te achterhalen, raakt ze verloren in een donkere zoektocht naar het goud. Maya raakt steeds meer geïsoleerd van de wereld en verliest zich tussen waan en werkelijkheid.

Maya’s vader, haar vriendinnen Tessa en Sarah en ex-vriend Jack proberen haar te redden uit de greep van het duister. Zijn ze nog op tijd? Vindt Maya eindelijk terug wat ze al die tijd heeft gezocht? In een zinderende finale worden alle geheimen en mysteries onthuld, maar de reis naar de bestemming slaat diepe wonden die misschien nooit zullen helen…

YOUNG ADULT 15+

Carleen Verbeek is geboren in Nederland, maar woont al geruime tijd in België. Ze weet haar unieke achtergrond subtiel te weven in zowel haar woordkeuze als schrijfstijl. Geholpen door een diepgewortelde passie voor schrijven en een fascinatie voor fantasy en meeslepende verhalen, zet ze haar eerste stappen in de literaire wereld met de lancering van een heuse trilogie. 'De Kern' markeert het eerste hoofdstuk in deze boeiende reeks van haar hand.


ISBN
9789493293533
Verschenen
NUR
285
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Fictie 15+