Boekhandel Douwes Den Haag

Makkelijk & Vers

Maaltijden voor ieder seizoen

Brenda Hoff

Makkelijk & Vers

Makkelijk & Vers

Maaltijden voor ieder seizoen

Makkelijk & Vers

 

In dit nieuwste boek van Brenda Hoff, Makkelijk & Vers -maaltijden voor ieder seizoen - maakt Brenda het voor iedereen makkelijk om gezond én vers te koken. De recepten zijn zoals we van Brenda gewend zijn, zonder poespas.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Makkelijk & Vers

In dit nieuwste boek van Brenda Hoff, Makkelijk & Vers -maaltijden voor ieder seizoen - maakt Brenda het voor iedereen makkelijk om gezond én vers te koken.

De recepten zijn zoals we van Brenda gewend zijn, zonder poespas. Gemakkelijk om te maken met verse ingrediënten van de supermarkt om te hoek.

In het overzichtelijke boek staan 52 toegankelijke recepten, met daarbij variatietips voor vlees, vis of vegetarisch, waardoor er altijd wel een versie van het recept is wat jij lekker vindt.

Makkelijk & Vers is hét kookboek waar je het hele jaar met liefde uit kookt. Per seizoen vind je gevarieerde makkelijke maaltijden bereid met verse ingrediënten van het seizoen. Van soepen en eenpansgerechten tot ovenschotels en pastamaaltijden. Ook aan iets lekkers voor bij de koffie en een nagerecht passend bij het seizoen is gedacht.

De meeste van deze lekkere gevarieerde gerechten kun je binnen 30 minuten op tafel zetten.

Een musthave in de keuken, het hele jaar rond!

Over Brenda:
Brenda Hoff (38) houdt van makkelijke maaltijden die binnen een half uur klaar zijn. Gerechten zonder poespas die je ook na een dag werken snel op tafel zet, zijn haar specialiteit. Brenda deelt haar recepten op het populaire foodplatform www.brendakookt.nl en is ook bekend door haar Brenda Kookt magazines en natuurlijk de razend populaire Makkelijke Maaltijden scheurkalender.


ISBN
9789493300125
Pagina's
144
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Culinair

Culinair