Boekhandel Douwes Den Haag

Boeddhisme in het dagelijks leven

Chöje Lama Yeshe Losal Rinpoche

Boeddhisme in het dagelijks leven

Boeddhisme in het dagelijks leven

Boeddhisme in het dagelijks leven

 

Hoe kun je de boeddhistische levenswijze praktisch toepassen in het dagelijks leven? In zijn directe, nuchtere down-to-earth-stijl slaagt Lama Yeshe erin om deze diepzinnige lessen te ontdoen van hun mystiek en ze toe te lichten op een zodanige manier dat ook de meeste verstokte geest deze gemakkelijk kan begrijpen en toegang verkrijgt tot de lessen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50


Beschrijving Boeddhisme in het dagelijks leven

Hoe kun je de boeddhistische levenswijze praktisch toepassen in het dagelijks leven?

In zijn directe, nuchtere down-to-earth-stijl slaagt Lama Yeshe erin om deze diepzinnige lessen te ontdoen van hun mystiek en ze toe te lichten op een zodanige manier dat ook de meeste verstokte geest deze gemakkelijk kan begrijpen en toegang verkrijgt tot de lessen. Met zijn inzicht, zijn humor en zijn kennis van een breed spectrum van mensen zowel uit het Oosten als uit het Westen onderricht Lama Yeshe vanuit het boeddhistisch perspectief op het leven en geeft hij praktische raad – op een eenvoudige doch inspirerende manier – met gedetailleerde instructies voor meditatie.

Lama Yeshe Losal is de kleurrijke en charismatische abt van het klooster en Tibetaans centrum Kagyu Samye Ling in Schotland, directeur van het internationaal erkende ‘Holy Island Project’ en de zeer geliefde en gerespecteerde retraite- en meditatiemeester voor leerlingen uit alle delen van de wereld.


ISBN
9789493300170
Pagina's
208
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Bewustwording

Spiritualiteit