Boekhandel Douwes Den Haag

Wereld in beweging

De zichtbare processen van de transformatie

Jaap Hiddinga

Wereld in beweging

Wereld in beweging

De zichtbare processen van de transformatie

Wereld in beweging

 

De mensheid bevindt zich in een beslissende fase van haar ontwikkeling op een wereld die in beweging is. Een beweging die al lang geleden voorspeld is vanuit verschillende spirituele, religieuze en filosofische bronnen, en die al geruime tijd werkzaam is.


Nog te verschijnen

€ 19,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Wereld in beweging

De mensheid bevindt zich in een beslissende fase van haar ontwikkeling op een wereld die in beweging is. Een beweging die al lang geleden voorspeld is vanuit verschillende spirituele, religieuze en filosofische bronnen, en die al geruime tijd werkzaam is. In een snel tempo vinden er op dit moment veranderingen plaats, in de natuur, de weersomstandigheden en in het gedrag van de mens met een toename in verdeeldheid. Ook op kosmisch niveau is er veel aan het veranderen en het is opmerkelijk hoe weinig van deze veranderingen in de normale media worden besproken. In dit boek gaan we de bewijzen hiervoor, vanuit de wetenschap en vele andere richtingen, behandelen. Deze bewijzen laten zien dat onze planeet en de mensheid deel zijn van een enorme veranderende beweging die de transformatie naar een nieuw leven laat plaatsvinden.

De ware aard van de transformatie en hoe we kunnen zien dat de overgang naar nieuw leven op dit moment aan de gang is.

Jaap Hddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie en kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Woonachtig in Schotland houdt hij zich bezig met het schrijven van boeken, en geven van lezingen en consulten. Van zijn hand verschenen enkele tientallen boeken, waarvan een groot deel bij Edicola zijn uitgegeven.


ISBN
9789493300187
Pagina's
128
Verschijnt
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Bewustwording

Spiritualiteit