Boekhandel Douwes Den Haag

Met de trein door Puglia, Basilicata en Calabrië

Fons van den Broek & Edith Piguillet

Met de trein door Puglia, Basilicata en Calabrië

Met de trein door Puglia, Basilicata en Calabrië

Met de trein door Puglia, Basilicata en Calabrië

 

Wat is er heerlijker dan met de trein door een prachtig gebied te reizen? Fons van den Broek en Edith Piguillet reizen met de trein en soms met de bus. Zuid-Italië laat zich uitstekend verkennen met de trein.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Met de trein door Puglia, Basilicata en Calabrië

Wat is er heerlijker dan met de trein door een prachtig gebied te reizen? Fons van den Broek en Edith Piguillet reizen met de trein en soms met de bus. Zuid-Italië laat zich uitstekend verkennen met de trein. In Puglia rijd je met de trein langs de kusten, maar ook in het binnenland zijn regionale netwerken met stoptreintjes: in de Gargano, in de vallei van de trulli, in de Salento. En er is een netwerk dat Puglia verbindt met Basilicata.
Basilicata is woest, desolaat, verlaten en indrukwekkend. Calabria is vooral kust. Vaak reis je met de de trein, soms stap je over op de bus naar bergstadjes en dorpjes in het woeste binnenland.
In deze reisgids ontsluiten we Zuid-Italië voor het reizen met trein en bus. We zoeken de hoogtepunten op. En we helpen de reiziger op weg om onthaast de trein te nemen en je over te geven aan het landschap waar je doorheen rijdt. Langzaam reizen en genieten van de plekken waar je terecht komt. Slow tourism, dit boek gaat over langzaam reizen in Zuid-Italië, laten we het anders doen. Laten we de trein nemen, laten we de tijd nemen.

Fons van den Broek is cultuursocioloog en was werkzaam in de publieke sector, Edith Piguillet werkte in het welzijn. Edith is de fotograaf. Samen publiceerden ze eerder over de Kleine eilanden van Italië.


ISBN
9789493300668
Pagina's
160
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen

Reisgidsen Europa