Boekhandel Douwes Den Haag

De Wet van EEN

de mysteriën van de Kosmos

Monique Timmers

De Wet van EEN

De Wet van EEN

de mysteriën van de Kosmos

De Wet van EEN

 

De mysteriën van de Kosmos De Wet van EEN neemt je mee op een reis door de kosmische mysteriën waar geweldige geestelijke krachten werken. Deze kennis bevrijdt je van het gesloten driedimensionale bewustzijn en het rad van karma en activeert tegelijkertijd een intensief proces van het zuiverende Levende Licht, waardoor je geestelijke vaardigheden steeds meer naar boven komen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving De Wet van EEN

De mysteriën van de Kosmos

De Wet van EEN neemt je mee op een reis door de kosmische mysteriën waar geweldige geestelijke krachten werken. Deze kennis bevrijdt je van het gesloten driedimensionale bewustzijn en het rad van karma en activeert tegelijkertijd een intensief proces van het zuiverende Levende Licht, waardoor je geestelijke vaardigheden steeds meer naar boven komen.

De Wet van EEN laat je zien dat zonder liefde en waarheid geen werkelijke bevrijding kan plaatsvinden. Bevrijding is in eerste instantie ook een noodzakelijke verstoring van alle oude structuren omdat je bewustzijn verandert, maar het leidt altijd tot het verwerven van wijsheid en werkelijke innerlijke vrijheid. Een ware wedergeboorte, waarbij de kennis van de kosmische mysteriën laat ons beseffen dat dit alles mogelijk is.

Een boek dat uitnodigt om de ware identiteit van de lezer te tonen.


ISBN
9789493300699
Pagina's
288
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Bewustwording