Boekhandel Douwes Den Haag

De Bhagavad Gita

Een selectie

Ramesh S. Balsekar

De Bhagavad Gita

De Bhagavad Gita

Een selectie

De Bhagavad Gita

 

Aan de hand van een vijftigtal verzen uit 'de Bhagavad Gita' maakt Sri Ramesh S. Balsekar duidelijk dat het ego door misleiding meent een zelfstandig handelend persoon te zijn. Zelfbeschikking en vrije wil zijn een illusie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De Bhagavad Gita

Aan de hand van een vijftigtal verzen uit 'de Bhagavad Gita' maakt Sri Ramesh S. Balsekar duidelijk dat het ego door misleiding meent een zelfstandig handelend persoon te zijn.

Zelfbeschikking en vrije wil zijn een illusie. Deze selectie uit 'de Bhagavad Gita' is een heldere instructie voor hoe in vrede en harmonie het leven te leven.

‘Vergeet alles wat je hebt gehoord en onthoud één ding: Bewustzijn is alles wat is, doordrongen in het kleinste deeltje van het universum. Hoe zou je moeten handelen in deze wereld? Wees er alleen maar van overtuigd dat jij slechts een instrument bent, een machine die door Bewustzijn wordt bediend om die acties voort te brengen zoals het Bewustzijn gepast acht. Als je hiervan werkelijk overtuigd bent, dan betekent dat ware overgave aan Bewustzijn. Geef je op deze wijze over, en dan kun je handelen en je leven leiden op elke manier die je goeddunkt.’


ISBN
9789493301337
Pagina's
320
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Samsara Uitgeverij b.v.

Spiritualiteit