Boekhandel Douwes Den Haag

IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?

Essays voor een weerbare toekomst

Charles Eisenstein

IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?

IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?

Essays voor een weerbare toekomst

IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?

 

'IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?' maakt op heldere wijze duidelijk welke vraag juist nu van vitaal belang is: wat voor wereld kiezen we? Hoe kunnen we opnieuw zin en betekenis geven aan ons leven na de donkere periode die achter ons ligt, een periode van hoop en afzondering, moed en tegenstellingen, isolement en hereniging?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?

'IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?' maakt op heldere wijze duidelijk welke vraag juist nu van vitaal belang is: wat voor wereld kiezen we?

Hoe kunnen we opnieuw zin en betekenis geven aan ons leven na de donkere periode die achter ons ligt, een periode van hoop en afzondering, moed en tegenstellingen, isolement en hereniging?

Charles Eisenstein, sociaal filosoof en bestsellerschrijver, reikt met deze indringende essays stof tot nadenken aan en helpt ons daarmee opnieuw zin en betekenis te geven aan ons leven in een wereld die ingrijpend veranderd is. Hij beschrijft de teloorgang van het oude normaal, van de werkelijkheid zoals we die kenden en zelfs van onze oude mythologie. Ook al zijn we inmiddels in rustiger vaarwater beland, deze essays hebben niets aan relevantie ingeboet. We hebben de kans om een wereld te creëren die mooier, meer heel en gezonder is.

"Er zijn momenten in onze geschiedenis waarop het menselijk bestaan in al zijn fragiele schoonheid, hangend aan een zijden draad op een kantelpunt in de evolutie, perfect wordt verwoord. 'IN WAT VOOR WERELD ZULLEN WE LEVEN?' is zo’n moment."

— Zach Bush, arts interne geneeskunde, endocrinologie en hospicezorg


ISBN
9789493301597
Pagina's
288
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Samsara Uitgeverij b.v.

Filosofie