Boekhandel Douwes Den Haag

Liefdevol bevallen

Jouw persoonlijke voorbereiding op de geboorte van je kind en de tijd erna

Mirjam Vos

Liefdevol bevallen

Liefdevol bevallen

Jouw persoonlijke voorbereiding op de geboorte van je kind en de tijd erna

Liefdevol bevallen

 

Geen kant-en-klare methode, maar een boek waarmee je je eigen keuzes maakt op grond van informatie die je blik verruimt en je inzicht verdiept. Liefdevol bevallen is hét complete handboek voor jou en je partner, een must­read boordevol informatie, praktische tips en oefeningen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99


Beschrijving Liefdevol bevallen

Geen kant-en-klare methode, maar een boek waarmee je je eigen keuzes maakt op grond van informatie die je blik verruimt en je inzicht verdiept.

Liefdevol bevallen is hét complete handboek voor jou en je partner, een must­read boordevol informatie, praktische tips en oefeningen. Ervaringsverhalen geven een goed beeld over hoe ook jouw beval­ ling een positieve ervaring wordt en bieden een inkijkje in het leven met een baby. Experts uit de geboortezorg staan je bij met hun wijs­ heid en ervaring.

In Liefdevol bevallen lees je hoe jij en je partner jullie teamwerk kun­ nen bekrachtigen. Want de manier waarop jij bevalt, waarop jouw kind geboren wordt, en de steun die jij van je partner en van je zorg­ verleners ervaart, hebben veel invloed op het leven van jou, je part­ ner en je baby. Lees daarom vooraf wáár je invloed op kunt uitoefe­ nen, hóe je dat doet, en kom te weten hoe je de regie houdt. Je partner leest samen met jou, of in aparte, beknopte hoofdstukken, hoe jou daarbij te steunen. Zo kijk je als vrouw en als partner met een goed gevoel terug op de geboorte van je kind en maken jullie samen de beste start.

In deze herziene editie is Deel 3: Na de geboorte flink uitgebreid, met extra aandacht voor het herstel van de moeder, haar partner en het omgaan met de baby. Het boek is rijk geïllustreerd met illustraties van Lucy Keijser.


ISBN
9789493301641
Pagina's
320
Verschenen
NUR
850
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Samsara Uitgeverij b.v.