Boekhandel Douwes Den Haag

Kalle

De memoires van Abel Sikkink

Bert Wagendorp

Kalle

Kalle

De memoires van Abel Sikkink

Kalle

 

De Amerikaanse Burgeroorlog is losgebarsten en Abel Sikkink en zijn beste vriend Kalle komen aan in Cairo, Illinois. Met hun fotowagen trekken de twee jongemannen door het Westen van Amerika om de gruwelijke gebeurtenissen aan het front vast te leggen in krantenverhalen en foto’s.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 26,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Kalle

De Amerikaanse Burgeroorlog is losgebarsten en Abel Sikkink en zijn beste vriend Kalle komen aan in Cairo, Illinois. Met hun fotowagen trekken de twee jongemannen door het Westen van Amerika om de gruwelijke gebeurtenissen aan het front vast te leggen in krantenverhalen en foto’s. Intussen blijft Abel zoeken naar de waarheid achter de ramp met het vergane schip Phoenix en wordt het lot van zijn vermeende dode broertje Antonie steeds raadselachtiger.

In het tweede deel van 'De memoires van Abel Sikkink' neemt Bert Wagendorp je weer mee in het kolkende levensverhaal van een journalist in de negentiende eeuw. Oude bekenden als dichter Walt Whitman en krantentycoon James Gordon Bennett keren terug tegen de achtergrond van een verscheurd Amerika en de glamour van de New Yorkse theaterwereld.


ISBN
9789493304352
Pagina's
400
Verschenen
NUR
342
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Pluim

Historische roman