Boekhandel Douwes Den Haag

Zo word je een oersterke voetballer

Herziene uitgave met extra hoofdstuk voor vrouwen

Christian Vandenabeele & Thomas D'havé

Zo word je een oersterke voetballer

Zo word je een oersterke voetballer

Herziene uitgave met extra hoofdstuk voor vrouwen

Zo word je een oersterke voetballer

 

“In dit boek worden wetenschappelijke studies over leefstijl mooi vertaald naar de praktijk van de voetballer. Ik merk dat spelers dat erg fijn vinden, omdat ze er direct mee aan de slag kunnen.” (Bart Heuvingh, hoofd topsportbegeleiding AZ) “Een heel interessant boek!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,00


Beschrijving Zo word je een oersterke voetballer

“In dit boek worden wetenschappelijke studies over leefstijl mooi vertaald naar de praktijk van de voetballer. Ik merk dat spelers dat erg fijn vinden, omdat ze er direct mee aan de slag kunnen.”
(Bart Heuvingh, hoofd topsportbegeleiding AZ)

“Een heel interessant boek! Een aanrader voor iedereen die verder wil kijken om het optimale rendement uit zijn carrière te halen.”
(Philippe Clement, hoofdcoach AS Monaco)

“Een supertof boek. Ik beveel het elke sporter aan, op elk niveau, want het is een way of living! Het is voor ieder mens een aanrader, want het bevat makkelijk toe te passen tips die de levenskwaliteit verbeteren.”
(Lucas Van Eenoo, aanvoerder KVC Westerlo)

“Dit boek dwingt iedereen om anders te denken over hoe we het maximum uit onze mooie sport kunnen halen. Ik ben alvast geïntrigeerd.”
(Tessa Wullaert, Red Flame)

“Dit boek is onmisbaar voor atleten, therapeuten, trainers, ouders en liefhebbers die op en naast het veld willen groeien aan de hand van de revolutionaire, moderne wetenschap klinische psycho-neuro-immunologie.”
(Stijn Vandenbroucke, hoofd medische staf en performance-staf Feyenoord)

“Dit boek met praktische tips is een echte aanrader voor elke voetballer die niet tevreden is met de status quo en zichzelf naar een hoger niveau wil brengen.”
(Stijn Francis, zaakwaarnemer van onder anderen Loïs Openda, Sambi Lokonga, Dries Mertens, Toby Alderweireld en Bart Verbruggen)


ISBN
9789493306240
Pagina's
234
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Willems Uitgevers

Sport en spel