Boekhandel Douwes Den Haag

Universiteit van het leven - Manifesteren

Hans Peter Roel

Universiteit van het leven - Manifesteren

Universiteit van het leven - Manifesteren

Universiteit van het leven - Manifesteren

 

Ontdek de onbegrensde kracht van manifesteren Streef jij naar de ultieme liefde, financiële overvloed, of een diepgaande genezing? Verlang je naar een carrièreboost of zakelijk succes? Manifesteren kent geen limieten en helpt je om je doelen te verwezenlijken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Universiteit van het leven - Manifesteren

Ontdek de onbegrensde kracht van manifesteren

Streef jij naar de ultieme liefde, financiële overvloed, of een diepgaande genezing? Verlang je naar een carrièreboost of zakelijk succes? Manifesteren kent geen limieten en helpt je om je doelen te verwezenlijken. Dat is de belangrijkste boodschap uit dit boek.

Leer de kunst van manifesteren en word de meester van je eigen lot. Ontdek een praktisch en krachtig stappenplan om jouw droomleven werkelijkheid te maken en je trillingsniveau te verhogen. Ontdek in een persoonlijke test of je een klager of creator bent.
Begrijp de do’s en don’ts van manifesteren en ga praktisch aan de slag.

Vandaag is de start van een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Dit boek biedt je de sleutels tot meer succes en geluk. Je toekomst manifesteren begint nu.

Hans Peter Roel is een veelgelezen auteur van een aantal bestsellers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met zijn boeken inspireert hij mensen om in hun kracht te komen en het beste uit zichzelf te halen.


ISBN
9789493307056
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
N.E.X.T. Company Publishers B.V.

Psychologie