Boekhandel Douwes Den Haag

S.O.S. samoeraitraining

Een unieke vriendschap met een grandmaster

Charlotte Doornhein

S.O.S. samoeraitraining

S.O.S. samoeraitraining

Een unieke vriendschap met een grandmaster

S.O.S. samoeraitraining

 

Ga je mee op avontuur in het zonnige Rio de Janeiro in Brazilië? We gaan Brazilië ontdekken door de ogen van Raul, Alexandre, Miguel en Estrela Ferreira. Ze hebben een bijzondere vriendschap met jiu-jitsu grandmaster Brioso Silva en worden van jongs af aan door hem getraind.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 16,95


Beschrijving S.O.S. samoeraitraining

Ga je mee op avontuur in het zonnige Rio de Janeiro in Brazilië?

We gaan Brazilië ontdekken door de ogen van Raul, Alexandre, Miguel en Estrela Ferreira. Ze hebben een bijzondere vriendschap met jiu-jitsu grandmaster Brioso Silva en worden van jongs af aan door hem getraind. Ze leren alles over zelfverdediging en over het leven zelf. Grandmaster Brioso Silva zegt: “Ik heb de duivel in me” en dat hij in staat is om slecht te doen. Hij controleert die duivel echter en geeft les in jiu-jitsu en hoe je goed voor jezelf en anderen kunt zijn.
Je maakt in dit verhaal kennis met waakhonden, dieven, een monster, pestkoppen, een krijgsheer, vliegende sigaretten … En nog veel meer! Ik kan natuurlijk niet alles gaan verklappen, dat begrijp je toch wel? Ik beloof je dat je een spannend avontuur gaat meemaken. Durf je het aan?

Voor lezers van 9-99 jaar.

“Dit boek is voor zowel kinderen als volwassenen boeiend om te lezen. In het begin wil de samoerai alles leren en doen. Naarmate de samoerai ouder wordt, zet hij dit opzij en gaat op zoek naar harmonie en welzijn.” Mario den Edel, 10e dan Jiu Jitsu, oud-directeur Internationale Jiu Jitsu Federatie (IJJF).

“A beautiful tale set in Brasil that spans generations, is full of adventures and has wonderful characters, plus it is bursting with great lessons for children of all ages.” – Dr Arne Rubinstein, CEO and Founder of the Rites of Passage Institute in Australia.


ISBN
9789493314207
Pagina's
190
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Droomvallei Uitgeverij

Kinderen en Jeugd