Boekhandel Douwes Den Haag

Het beste van jezelf

Ronald Giphart

Het beste van jezelf

Het beste van jezelf

Het beste van jezelf

 

Ronald Giphart Het beste van jezelf Wat brengt mensen tot uitzonderlijke prestaties? Wat doen uitblinkers anders dan anderen en wat kunnen we van ze leren? Schrijver Ronald Giphart wist dertien Nederlanders die hij bewondert te verleiden om een talentmeting (CliftonStrengths) te doen.


Leverbaar

€ 22,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Het beste van jezelf

Ronald Giphart

Het beste van jezelf

Wat brengt mensen tot uitzonderlijke prestaties? Wat doen uitblinkers anders dan anderen en wat kunnen we van ze leren?
Schrijver Ronald Giphart wist dertien Nederlanders die hij bewondert te verleiden om een talentmeting (CliftonStrengths) te doen. Begeleid door coaches voerde hij vervolgens diepgravende gesprekken met hen.
Een onfeilbaar recept voor topprestaties ontdekte Giphart niet. Maar wat deze dertien mensen gemeen hebben: bewust of onbewust werpen ze telkens weer hun krachtigste mix van talenten in de strijd om hun professionele doelen te realiseren. Door te doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven, halen ze het beste uit zichzelf en uit de samenwerking met anderen.
Hoe ook jij je eigen talenten kunt ontdekken en er meer gebruik van kunt maken? Dat kun je lezen in dit boek dat je zeker nieuwe en inspirerende inzichten zal bieden.

Ronald Giphart (1965) is auteur van vele romans. Bekende titels zijn: Ik ook van jou, Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen, Harem, en Alle tijd.


ISBN
9789493319110
Verschenen
NUR
401
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brandt