Boekhandel Douwes Den Haag

Perfectionisme gesprekskaarten

voor jongeren

Madelon Beemer & Tamara Luijer

Perfectionisme gesprekskaarten

Perfectionisme gesprekskaarten

voor jongeren

Perfectionisme gesprekskaarten

 

De tienerjaren zijn een periode van intense groei en ontwikkeling, zowel fysiek als emotioneel. Tijdens deze fase zijn jongeren vaak vatbaar voor onrealistisch hoge verwachtingen, die zij zelf of anderen aan hen kunnen stellen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,90


Beschrijving Perfectionisme gesprekskaarten

De tienerjaren zijn een periode van intense groei en ontwikkeling, zowel fysiek als emotioneel. Tijdens deze fase zijn jongeren vaak vatbaar voor onrealistisch hoge verwachtingen, die zij zelf of anderen aan hen kunnen stellen. Hierdoor bestaat de kans op het ontwikkelen van perfectionisme.

De Perfectionisme gesprekskaarten kunnen ingezet worden bij jongeren tussen de 10 en 18 jaar oud, waarbij sprake is van perfectionisme. De kaarten kunnen helpen hun gedachten, gevoelens en gedrag beter te begrijpen en te beheersen om zo het perfectionistisch denken en handelen te verminderen. De gesprekskaarten zijn gebaseerd op cognitieve gedragstherapie (CGT).

De kaartenset bestaat uit 45 kaarten, ingedeeld in de categorie├źn denken, voelen en doen. De kaarten kunnen individueel of in groepen worden ingezet.


ISBN
9789493336100
Verschenen
NUR
840
Druk
1
Uitvoering
Postcard book or pack
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Pica

Onderwijs