Boekhandel Douwes Den Haag

Floor heeft het door

Joke van Lieshout

Floor heeft het door

Floor heeft het door

Floor heeft het door

 

Floor is een meisje dat avonturen beleeft. Ze is nieuwsgierig en ontdekt dat ze kan praten met haar opa die in de hemel is. Ze is dolgelukkig als ze haar beschermengel ontmoet. Haar engel en opa leren haar hoe je je leven veel leuker, liefdevoller en makkelijker kunt maken.


Direct te downloaden

€ 11,00


Beschrijving Floor heeft het door

Floor is een meisje dat avonturen beleeft. Ze is nieuwsgierig en ontdekt dat ze kan praten met haar opa die in de hemel is. Ze is dolgelukkig als ze haar beschermengel ontmoet. Haar engel en opa leren haar hoe je je leven veel leuker, liefdevoller en makkelijker kunt maken. Ze krijgt wonderbaarlijke handvatten die simpel toe te passen zijn. Daarmee leert ze haar eigen hemel op aarde te maken. Het is een boek vol inspiratie dat op een leuke, spannende, nieuwsgierig makende manier geschreven is. Een boek dat je laat zien hoe je echt jezelf kunt zijn.


Joke van Lieshout is naast schrijfster bevrijdingscoach. In haar praktijk Feel Free counseling & coaching geeft ze bevrijdende sessies voor volwassenen en kinderen.


‘Het is een betoverend boek, voor alle grote en kleine mensen van deze wereld, dat ons leert dat de wereld waarvan wij dromen werkelijk bestaat. Floor sloop in mijn hart en veroverde mijn ziel met haar onbevangen wijsheid.’ PATTY HARPENAU - auteur van de internationale bestseller The Life Codes‘Ik wens met heel mijn hart dat kinderen op jonge leeftijd dit prachtige inspirerende boek voorgelezen krijgen of zelf lezen. Het is een heerlijk leesbaar boek vol avonturen en wijsheden. Floor heeft echt door hoe je een gelukkiger mens kunt worden. Ik kan niet wachten dit boek aan mijn eigen kleinkinderen voor te lezen en weet dat er vele vragen zullen komen en mooie gesprekken zullen volgen.’ MARJON LANDHEER – lifecoach en docent aan het Levenscollege


ISBN
9789493345430
Pagina's
40
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Paris Books

Kinderen en Jeugd