Boekhandel Douwes Den Haag

LEEF

LEEF

Jeanine Bosma

LEEF

LEEF

LEEF

LEEF

 

Vaak nemen we het verwachtingspatroon van onze omgeving voor lief, want 'zo hoort het'. Hoe verstikkend en contraproductief het ook kan zijn. Niet Jeanine Bosma. Zij werpt het knellende keurslijf af en ontdekt een leven vol vrijheid waarin zij zichzelf volledig kan ontwikkelen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 18,50

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving LEEF

Vaak nemen we het verwachtingspatroon van onze omgeving voor lief, want 'zo hoort het'. Hoe verstikkend en contraproductief het ook kan zijn. Niet Jeanine Bosma. Zij werpt het knellende keurslijf af en ontdekt een leven vol vrijheid waarin zij zichzelf volledig kan ontwikkelen. In de 31 verhalen van LEEF schetst zij herkenbare situaties op inlevende toon en buigt deze om tot een bemoediging om meer van het leven te genieten.

De verantwoordelijkheid nemen voor haar eigen gevoelens en keuzes ligt Jeanine bijzonder aan het hart. Zonder zich te sparen, ontleedt zij haar eigen gedrag met als doel de beste versie van zichzelf te zijn. Kwetsbaarheid troef, van wankelend zelfvertrouwen en perfectionisme tot ontslag, (familie)relaties en vriendschap. LEEF is de weerslag van haar zoektocht. Zij toont dat veranderen kan en dat je goed genoeg bent zoals je bent.

Jeanine Bosma studeerde Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte als manager en consultant voor gemeentes en commerciƫle adviesbureaus op het vlak arbeids- en organisatiepsychologie en veranderkunde. Zij coacht mensen naar zinvol werk en een betekenisvol leven.


ISBN
9798628260807
Pagina's
134
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Katman Publishing

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren