Boekhandel Douwes Den Haag

Allemaal druk

Hoe ga je goed om met druk? Ervaringen van toppresteerders en inzichten vanuit de haptonomie

Roel Klaassen & Bob Boot

Allemaal druk

Allemaal druk

Hoe ga je goed om met druk? Ervaringen van toppresteerders en inzichten vanuit de haptonomie

Allemaal druk

 

Toppresteerders over presteren onder druk We zijn druk, voelen druk en maken ons druk. We hebben het er dus maar druk mee, met die 'druk'. Zowel in ons privéleven als in werksituaties speelt het leveren van een prestatie, het voldoen aan ideaalbeelden en het vergelijken met anderen een steeds grotere rol.


Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Allemaal druk

Toppresteerders over presteren onder druk


We zijn druk, voelen druk en maken ons druk. We hebben het er dus maar druk mee, met die 'druk'. Zowel in ons privéleven als in werksituaties speelt het leveren van een prestatie, het voldoen aan ideaalbeelden en het vergelijken met anderen een steeds grotere rol.
Hoe ga je om met al die vormen van druk als je op het toneel of op tv in de spotlights staat of die belangrijke wedstrijd hebt waar je al jaren voor traint? Voor dit boek spraken de auteurs bekende toppresteerders om te vragen hoe zij dat doen en geven op basis van de grondslagen van de haptonomie handvatten hoe je beter om kunt gaan met de druk in je eigen leven. Want of je het wilt of niet: druk ervaren hoort bij het leven. Ga het daarom niet uit de weg, maar leer ermee omgaan.


Allemaal druk is een pleidooi om de druk die je voelt te accepteren en te voelen om van daaruit mee leren omgaan - want eerlijk is eerlijk: echte topprestaties kunnen we alleen leveren wanneer er sprake is van enige druk.


ISBN
9789000366880
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren