Boekhandel Douwes Den Haag

Groen keto

Gezond afvallen met meer groente

Alice Apel Hartvig & Majbritt Louring Engell

Groen keto

Groen keto

Gezond afvallen met meer groente

Groen keto

 

Groen Keto: gezond afvallen met meer groenteKeto is al jarenlang een populaire manier om af te vallen. De vetverbranding wordt versneld door koolhydraten te vervangen door gezonde eiwitten en vetten.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Groen keto

Groen Keto: gezond afvallen met meer groente

Keto is al jarenlang een populaire manier om af te vallen. De vetverbranding wordt versneld door koolhydraten te vervangen door gezonde eiwitten en vetten. Verder heeft dit dieet ook nog andere gezondheidsvoordelen zoals een betere spijsvertering. In dit boek vind je 60 aantrekkelijke Keto-recepten. Met een 3-weeks dieetplanner, tips en tools om je motivatie vast te houden en een 3 weeksplanner voor na je ketodieet. De recepten zijn niet al te ingewikkeld: gerechten zonder rood vlees, met veel groenten en ook vis, kip, eieren en kaas. In het theoretische gedeelte in het begin vind je de basisprincipes van keto, informatie over voedingswaarden en een trainingsschema.

Alice Apel Hartvig is diëtiste. Majbritt Louring Engell is een fitnesstrainer en heeft een instituut voor een gezonde leefstijl.


ISBN
9789000382088
Pagina's
224
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Forte

Culinair