Boekhandel Douwes Den Haag

Focus bites

10 life hacks voor meer focus

Mark Tigchelaar & Oscar de Bos

Focus bites

Focus bites

10 life hacks voor meer focus

Focus bites

 

10 life hacks voor meer focus, van de bestsellerauteurs van Focus AAN/UIT (meer dan 80.000 keer verkocht) Geen focus, moeite om in slaap te vallen, een overvol hoofd of geen rust kunnen vinden op vakantie.


Nog te verschijnen

€ 9,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Focus bites

10 life hacks voor meer focus, van de bestsellerauteurs van Focus AAN/UIT (meer dan 80.000 keer verkocht)


Geen focus, moeite om in slaap te vallen, een overvol hoofd of geen rust kunnen vinden op vakantie. Iedereen heeft hier wel eens mee te maken en de oplossing ligt in het opnieuw grip krijgen op onze focus. We worden zo productiever, weerbaarder tegen stress en zijn meer aanwezig in het hier en nu.


In dit boek behandelen Mark Tigchelaar en Oscar de Bos een verzameling focus bites om te laten zien wat wel en niet werkt om je focus te bewaren. Moet je nu wel of niet werken met muziek aan? Leidt een telefoon af, ook al staat die op stil? Hoe leeg je je hoofd? Is het verstandig om elke dag een glas rode wijn te drinken? Behapbare hoofdstukken waarin steeds een wetenschappelijk onderzoek wordt vertaald naar de praktijk en waarbij de antwoorden op sommige vragen je nog zullen verbazen.


Over Focus AAN/UIT:
'Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen.' Wouter de Jong, auteur van Mindgym


'Een must-have voor iedereen die het een uitdaging vindt om in de huidige tijd zijn aandacht erbij te houden.' Floris Wouterson, auteur van Superslapen


'Een briljant boek voor iedereen die z'n brood verdient met denkwerk.' Taco Oosterkamp, auteur van Schaamteloos delegeren


Mark Tigchelaar studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Hij heeft verschillende TEDx Talks gegeven over de werking van het brein en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een focustraining bij hem gevolgd. Zijn eerdere boeken zijn in zes talen verschenen.


Oscar de Bos is software-ontwikkelaar, ondernemer en coauteur van het boek Focus AAN/UIT. Hij programmeerde de snelleesapp focusreader.com en maakte een handige verzameling van de beste concentratie-apps op toolsforfocus.com.


ISBN
9789000384037
Pagina's
96
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie