Boekhandel Douwes Den Haag

Bromvliegtaal

Spreek de taal waarmee je gedrag stiekem stuurt

Tim den Heijer

Bromvliegtaal

Bromvliegtaal

Spreek de taal waarmee je gedrag stiekem stuurt

Bromvliegtaal

 

De auteur van de bestseller Het bromvliegffect leert je hoe je met taal stiekem gedrag beïnvloedt Als alledaagse taal stiekem het gedrag van mensen beïnvloedt, noemen we dat bromvliegtaal.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,99


Beschrijving Bromvliegtaal

De auteur van de bestseller Het bromvliegffect leert je hoe je met taal stiekem gedrag beïnvloedt


Als alledaagse taal stiekem het gedrag van mensen beïnvloedt, noemen we dat bromvliegtaal. Want woorden en uitdrukkingen werken soms als de bekende vlieg in de wc: ze veranderen ‘vanzelf’ gedrag zonder dat je precies snapt hoe.


Het boek Bromvliegtaal gaat over modderwoorden, hondenfluitjes, knaagvragen en wezelwoorden, maar ook over listig gekozen merknamen, uitgekookte frames, taboetaal, spannende spelling en de kracht van een vloek. En vooral over hoe dezelfde inhoud, verpakt in andere taal, mensen van de bank of juist in de ankers krijgt. Bromvliegtaal is vol humor geschreven en onmisbaar voor iedereen die privé of professioneel met taal bezig is. Want het leert je niet alleen lezen, maar ook schríjven tussen de regels.


Tim den Heijer is creatief strateeg, copywriter en oprichter van B.R.A.I.N. Creatives. Tim studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en Communicatiewetenschap. Daarna werkte hij 20 jaar in de reclamewereld voor veel van de bekendste merken ter wereld, van Heineken tot IKEA, en kreeg prijzen en nominaties van New York tot Cannes. Hij combineert gedragswetenschap en creativiteit om campagnes en strategieën te ontwikkelen voor organisaties als CPNB, NVVE, Nederlands Openluchtmuseum, Het Oranje Fonds en verschillende grote gemeenten.


ISBN
9789000390458
Pagina's
112
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie