Boekhandel Douwes Den Haag

Vuile was

Een humoristische gids om met ADHD – en zonder schaamte – (samen) te leven

Roxane Emery & Richard Pink

Vuile was

Vuile was

Een humoristische gids om met ADHD – en zonder schaamte – (samen) te leven

Vuile was

 

Als jij – of iemand van wie je houdt – ADHD heeft, zal dit boek je leven veranderen Wat als je je niet meer hoeft te schamen voor het feit dat je standaard te laat komt, of dat je zo gefocust bent op iets, dat je vergeet wat je eigenlijk moest doen?


Nog te verschijnen

€ 18,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Vuile was

Als jij – of iemand van wie je houdt – ADHD heeft, zal dit boek je leven veranderen


Wat als je je niet meer hoeft te schamen voor het feit dat je standaard te laat komt, of dat je zo gefocust bent op iets, dat je vergeet wat je eigenlijk moest doen? En hoe kun je er als partner, ouder of vriend voor zorgen dat je niet gefrustreerd raakt, maar juist empathisch en behulpzaam blijft?


Roxanne Emery, die als volwassene gediagnosticeerd werd met ADHD en haar man, niet-ADHD’er Richard Pink, bieden met Vuile was een ongecensureerd kijkje in het chaotische leven met ADHD.


Leer jezelf accepteren met dit boek vol simpele tips die écht werken voor jouw brein, en zet als partner, ouder of vriend je frustratie om in geduld. Vuile was is een even humoristische als empathische gids die je leert om te stoppen met geloven dat er iets fundamenteel mis met jou of je dierbare zou zijn.


Richard Pink en Roxanne Emery vormen het koppel achter het socialmedia-account @ADHD_Love. Rich, die twintig jaar lang als bankier werkte, is de neurotypische helft, terwijl Rox, een platina-verkopende songwriter en artiest, de ADHD-helft van het stel vormt.


ISBN
9789000394791
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie