Boekhandel Douwes Den Haag

Fokking druk

Het ultieme anti-stressboek

Thijs Launspach

Fokking druk

Fokking druk

Het ultieme anti-stressboek

Fokking druk

 

Meer dan 50.000 exemplaren verkocht: Fokking druk nu als limited hardcover edition In Fokking druk legt psycholoog Thijs Launspach uit waarom we onszelf vaak over de kop werken en wat je eraan kunt doen om dat te voorkomen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Fokking druk

Meer dan 50.000 exemplaren verkocht: Fokking druk nu als limited hardcover edition


In Fokking druk legt psycholoog Thijs Launspach uit waarom we onszelf vaak over de kop werken en wat je eraan kunt doen om dat te voorkomen. Op een praktische manier vertelt hij hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?


We zijn en blijven druk. Ook vijf jaar later. Fokking druk, het ultieme anti-stressboek is ondertussen vijf jaar oud en er zijn meer dan 50.000 exemplaren verkocht. Dat moet gevierd worden: met de fokking twintigste druk als tijdelijke hardcover jubileumeditie met goudfolie. Omdat stress blijft, maar de omstandigheden veranderen is de nieuwste editie geüpdatet en voorzien van een actueel voorwoord door Thijs Launspach.


Thijs Launspach (1988) is psycholoog en auteur. Hij onderzoekt de invloed van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op onze mentale gezondheid en schreef de bestsellers Fokking druk (2018), Je bent al genoeg (2022) en Asociale media (2023). Tevens heeft hij een tweewekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Zijn colleges bij de Universiteit van Nederland en TED werden honderdduizenden keren bekeken. Daarnaast geeft hij de collegereeks Lessen uit de psychologie bij The School of Life.


ISBN
9789000395286
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
20
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Psychologie