Boekhandel Douwes Den Haag

Breuklijnen in de familie

De impact van ruzie, vervreemding en verbroken banden

Karl Pillemer

Breuklijnen in de familie

Breuklijnen in de familie

De impact van ruzie, vervreemding en verbroken banden

Breuklijnen in de familie

 

Ellende komt in de beste families voor: 'Breuklijnen in de familie' van dr. Karl Pillemer is het begin van herstel


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,00


Beschrijving Breuklijnen in de familie

Breuklijnen komen in bijna alle families voor. Ingrijpende gebeurtenissen, sterke meningsverschillen of misverstanden kunnen ertoe leiden dat ouders, kinderen en andere familieleden steeds verder van elkaar af komen te staan of de banden helemaal verbreken. Met verdriet en verwoesting tot gevolg.


Vervreemding in de familie is een groot taboe omdat mensen zich schamen dat ze het niet hebben kunnen voorkomen. Karl Pillemer deed er uitgebreid onderzoek naar en schreef een unieke gids voor herkenning en herstel van families die door vervreemding zijn verscheurd. De vele aangrijpende verhalen laten ons zien dat we niet de enigen zijn die ermee te maken hebben.

Breuklijnen in de familie toont hoe heling mogelijk is door middel van duidelijke stappen die je direct kunt toepassen. Hoe kun je pijn uit het verleden overwinnen om een nieuwe toekomst met een familielid op te bouwen? Pillemer combineert ervaringsverhalen, wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen en praktische hulpmiddelen om mensen te helpen de weg naar verzoening te vinden.


ISBN
9789020220247
Pagina's
320
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij

Psychologie