Boekhandel Douwes Den Haag

De kracht van denken. Wijsheden van 100 filosofen

Lesley Levene

De kracht van denken. Wijsheden van 100 filosofen

De kracht van denken. Wijsheden van 100 filosofen

De kracht van denken. Wijsheden van 100 filosofen

 

Met De kracht van denken maak je kennis met het beste dat de filosofie in 2500 jaar heeft voortgebracht. 100 citaten van bekende filosofen van over de hele wereld geven je een uniek inzicht in hun opvattingen en gedachtegoed.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De kracht van denken. Wijsheden van 100 filosofen

Met De kracht van denken maak je kennis met het beste dat de filosofie in 2500 jaar heeft voortgebracht. 100 citaten van bekende filosofen van over de hele wereld geven je een uniek inzicht in hun opvattingen en gedachtegoed. Op een toegankelijke manier worden de citaten in de context geplaatst van de tijd en cultuur waarin de filosofen leefden.

Van de Chinese Lao Zi, die leefde in de zesde eeuw voor Christus, tot Plato in klassiek Griekenland, en van de Duitser Immanuel Kant in de achttiende eeuw tot de Française Simone de Beauvoir in de twintigste. Iedere filosoof neemt je mee naar een andere tijd en een ander land, maar tegelijk wordt duidelijk dat filosofie iets is wat tijd en ruimte overstijgt. Een onmisbare introductie in de filosofie!


ISBN
9789020608977
Pagina's
200
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
PEPPER books

Filosofie