Boekhandel Douwes Den Haag

Belgische chocolade & bier

52 verrassende smaakcombinaties

Michel Eyckerman

Belgische chocolade & bier

Belgische chocolade & bier

52 verrassende smaakcombinaties

Belgische chocolade & bier

Verschijnt binnenkort

 

Ontdek het culinaire erfgoed van België: chocolade en bier, het vloeibare en eetbare goud 52 unieke recepten voor de betere chef op basis van de beste chocolade en bieren Met heerlijke beelden van topfotograaf Karl Bruninx Chocolade en bier: twee werelden die zelden samenkomen, maar verrassend goed harmoniëren.


Nog te verschijnen

€ 39,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Belgische chocolade & bier

  • Ontdek het culinaire erfgoed van België: chocolade en bier, het vloeibare en eetbare goud
  • 52 unieke recepten voor de betere chef op basis van de beste chocolade en bieren
  • Met heerlijke beelden van topfotograaf Karl Bruninx

Chocolade en bier: twee werelden die zelden samenkomen, maar verrassend goed harmoniëren. Dit boek nodigt patissiers, chocolatiers en koks uit om deze unieke combinatie te verkennen. Elk recept is een zorgvuldig uitgebalanceerde ontmoeting tussen single origin chocolade en hop, tussen zoet, bitter, zout en complex.

We combineren de verfijning van chocolade met de diepgang van speciaalbieren. Van donkere stouts tot frisse saisons: elke pairing opent nieuwe smaakdimensies en creatieve mogelijkheden.

Laat je inspireren door techniek, passie en durf. Experimenteer, proef en ontdek hoe chocolade en bier samen een verhaal vertellen dat je gasten niet snel zullen vergeten.


ISBN
9789020978582
Pagina's
192
Verschijnt
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair