Boekhandel Douwes Den Haag

Dexters duistere dromen

Jeff Lindsay

Dexters duistere dromen

Dexters duistere dromen

Dexters duistere dromen

 

Ontmoet Dexter Morgan, een seriemoordenaar met één gouden regel: hij vermoordt alleen slechte mensen…


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Dexters duistere dromen

Ontdek Dexters Duistere Dromen, het eerste boek van de succesvolle Dexter-serie van New York Times-bestsellerauteur Jeff Lindsay. De inspiratie voor internationale tv-hit Dexter. Het nieuwe negende seizoen is nu te zien op NPO Plus en NLZiet.

Dexter Morgan is niet bepaald het soort man dat je mee naar huis zou nemen naar je moeder. Op het eerste oog lijkt hij de perfecte gentleman: hij werkt als bloedanalist voor de politie van Miami, heeft een verlegen vriendin en leidt een rustig, normaal leven dat grenst aan het alledaagse. Maar Dexter heeft een bijzondere hobby: hij is een succesvolle seriemoordenaar. Als een Robin Hood onder de seriemoordenaars vermoordt hij alleen die mensen die de dood verdienen. Tot nu toe heeft hij 36 mensen vermoord en is nooit gepakt omdat hij precies weet hoe hij het bewijs moet verbergen.

Het goed georganiseerde leven van Dexter wordt echter plotseling verstoord wanneer een tweede, veel opvallendere seriemoordenaar in Miami opduikt. Deze mysterieuze nieuwkomer dringt echter niet zomaar zijn terrein binnen, maar stuurt hem een directe uitnodiging om 'te komen spelen'...

‘Een macabere tour de force… zo scherp en slim.’
The New York Times


ISBN
9789021039329
Pagina's
240
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Thriller