Boekhandel Douwes Den Haag

De Brandiusconnectie

Bob Olgers

De Brandiusconnectie

De Brandiusconnectie

De Brandiusconnectie

 

Sam Wortelboer is onder onopgehelderde omstandigheden overleden in de stad, waar hij na het afbreken van zijn studie een paar jaar onder ieders radar is gebleven. Bij het opruimen van het ouderlijk huis vindt zijn broer een onbekende foto, die kort voor Sams overlijden is genomen en door hun vader is verborgen.


Nog te verschijnen

€ 21,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De Brandiusconnectie

Sam Wortelboer is onder onopgehelderde omstandigheden overleden in de stad, waar hij na het afbreken van zijn studie een paar jaar onder ieders radar is gebleven. Bij het opruimen van het ouderlijk huis vindt zijn broer een onbekende foto, die kort voor Sams overlijden is genomen en door hun vader is verborgen. Wanneer ook politieman Sibbe Winia, die heeft aangekondigd informatie te hebben die mogelijk verband houdt met de dood van Sam verongelukt, terwijl hij op weg is naar Bob is het mysterie compleet. Bob Wortelboer gaat op zoek naar de waarheid, omdat hij niet gelooft dat toeval tot de dood van Sam en Sibbe heeft geleid. Naarmate zijn onderzoek vordert loopt niet alleen het dodental op, maar wordt hem ook duidelijk dat hij, zonder dat te hebben beseft, een telg is uit een ontwrichte familie. Sam, een bejaarde boekhandelaar in Groningen, een industrieel uit Friesland; Iedereen lijkt onderdeel van een onwaarschijnlijk smeltkroes vol hebzucht, intrige en barbarij. In zijn poging de waarheid bloot te leggen is Bobs eigen ondergang nabij.

Bob Olgers (Rijswijk, 1955), schrijft romans die veelal worden gekenmerkt door een sterke historische en politieke affiniteit en suspense.


ISBN
9789464439816
Pagina's
288
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Humbuzz

Thriller