Boekhandel Douwes Den Haag

De verre echo

Val Mcdermid

De verre echo

De verre echo

De verre echo

 

Nu op tv te zien als Karen Pirie. De verre echo is het eerste deel in Val McDermids gelijknamige thrillerserie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De verre echo

Val McDermid introduceert de onnavolgbare Karen Pirie in De verre echo. Een van de vele thrillers waarmee ze jarenlang de bestsellerlijst aanvoerde. Nu ook als televisieserie te zien op NPO en RTV met Lauren Lyle (Outlander) in de hoofdrol. Van de makers van Bodyguard.

Het verleden ligt achter hen, maar niemand is klaar voor de toekomst...

Op een ijskoude ochtend vinden vier dronken studenten het verminkte lichaam van een jonge vrouw. Rosie Duff is verkracht en voor dood achtergelaten op een eeuwenoude begraafplaats. De enige verdachten zijn zij, de jongemannen die haar gevonden hebben. Vijfentwintig jaar later wordt de zaak heropend, en opnieuw zijn de vier vrienden het enige aanknopingspunt. Als twee van hen onder verdachte omstandigheden om het leven komen, lijkt het erop dat iemand het recht in eigen hand heeft genomen. Voor de twee overblijvers is er maar één manier om te overleven – ze moeten uitvinden wie Rosie werkelijk vermoord heeft, al die jaren geleden...

Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller. Ze wordt in meer dan dertig talen uitgegeven en haar werk is wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer verkocht.


ISBN
9789021040097
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Thriller