Boekhandel Douwes Den Haag

Aandacht

Minder afleiding, meer focus

Gloria Mark

Aandacht

Aandacht

Minder afleiding, meer focus

Aandacht

 

Een levensveranderend boek over hoe we onze aandacht gebruiken, en hoe dat ons kan helpen beter te presteren – en gelukkiger te zijn – in een digitale wereld.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Aandacht

In Aandacht onthult psycholoog Gloria Mark de verrassende resultaten van haar jarenlange onderzoek naar hoe technologie onze aandachtsspanne beïnvloedt. Ze laat zien hoeveel van wat we denken te weten onjuist is en ze introduceert een nieuw kader om het functioneren van onze hersenen in de digitale wereld te verklaren: kinetische aandacht.Dit boek helpt je om de controle terug te nemen en weer focus te krijgen; niet alleen voor meer succes in je carrière, maar ook voor verbeterde gezondheid en welzijn in je dagelijks leven. Een must-read voor iedereen die zijn aandachtspanne wil verbeteren. Herontdek je vermogen om op te letten met deze baanbrekende nieuwe aanpak.Gloria Mark over haar boek:
Mijn onderzoek van de afgelopen vijftien jaar laat zien dat onze aandachtspanne afneemt. Dit is alarmerend. Maar het betekent niet dat we gedoemd zijn tot een leven zonder focus. Ons vermogen om te focussen is niet weg, maar de manier waarop we focussen verandert, en ik laat zien hoe.‘Een belangrijke en waardevolle bijdrage aan het leven in deze wereld van onderbrekingen.’ Don Norman, auteur van The Design of Everyday Things


ISBN
9789021040554
Pagina's
288
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Psychologie