Boekhandel Douwes Den Haag

Alles wat ik aan je miste

Hij is zwart-wit, ik ben kleur

Tamara Postma

Alles wat ik aan je miste

Alles wat ik aan je miste

Hij is zwart-wit, ik ben kleur

Alles wat ik aan je miste

 

Jamie en Hazel lijken een kans te hebben, maar dan volgt er een hartverscheurend dilemma… Oxymoron is een serie die je niet meer loslaat.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Alles wat ik aan je miste

Alles wat ik aan je miste is het tweede deel in de romantische serie Oxymoron van auteur Tamara Postma.

Zij en ik. Wij zijn een oxymoron. Twee begrippen die op het eerste gezicht niet samen lijken te gaan, maar elkaar versterken als ze gecombineerd worden. Twee mensen die niet meer van elkaar kunnen verschillen. Zij is een regenboog, ik ben zwart-wit. Zij heeft het vermogen mijn leven kleur te geven met een enkele oogopslag.

Parijs, de stad van de liefde maar voor Hazel is liefde verre van welkom. Ze stort zich vol passie op haar nieuwe rol als inkoper bij een exclusieve vintagewinkel. Urenlang kan ze wegdromen bij alle mooie verhalen van kledingstukken die door haar handen gaan. Maar hoe ze zichzelf ook voorhoudt dat ze echt gelukkig is, ze mist Jamie enorm en hij spookt nog steeds door haar hoofd. Terwijl hem haten zoveel makkelijker was…

Op de nacht dat Hazel uit zijn handen glipte, maakte Jamie de grootste fout van zijn leven. Nu hij daar de prijs voor moet betalen, beseft hij pas hoeveel kleur en passie Hazel in zijn leven bracht. Wanneer zijn moeder hem in paniek opbelt en hem voor een dilemma plaatst, staat Jamie voor een hartverscheurende keuze. Kies hij voor zijn carrière, of volgt hij zijn hart?


ISBN
9789021045146
Pagina's
352
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Romans