Boekhandel Douwes Den Haag

Buiten zijn de wolven

José Fernanda

Buiten zijn de wolven

Buiten zijn de wolven

Buiten zijn de wolven

 

Een zoektocht naar vertrouwen en vriendschap in de roerige jaren negentig ***** Begin jaren negentig verhuist Eva van het platteland naar het centrum van Amsterdam. Daar is ze bang om naar buiten te gaan, en mensen ziet ze ook liever niet.


Nog te verschijnen

€ 21,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Buiten zijn de wolven

Een zoektocht naar vertrouwen en vriendschap in de roerige jaren negentig *****

Begin jaren negentig verhuist Eva van het platteland naar het centrum van Amsterdam. Daar is ze bang om naar buiten te gaan, en mensen ziet ze ook liever niet.
Ze laat zich door een paar extravagante huisgenoten meeslepen naar de vermaarde club aan het Singel, waar ze in een buitenissige film terechtkomt en kan vluchten uit de harde werkelijkheid.
Wanneer haar medebewoners, een zeer bont gezelschap, een week naar Spanje gaan, laat Eva zich overhalen mee te gaan. Het wordt een drama. Weer thuis gaat haar zoektocht naar vertrouwen en vriendschap verder.
BUITEN ZIJN DE WOLVEN is een bijzondere, indringende roman die bovendien een mooi tijdsbeeld schetst van de roerige jaren negentig: housemuziek, geen zee te hoog, aids. Het prachtige verhaal bevat onvergetelijke personages.


ISBN
9789462972148
Pagina's
288
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Kring

Romans