Boekhandel Douwes Den Haag

Ze wisten er meer van

Veel meer verhalen over de eekhoorn en de andere dieren

Toon Tellegen

Ze wisten er meer van

Ze wisten er meer van

Veel meer verhalen over de eekhoorn en de andere dieren

Ze wisten er meer van

 

De egel verlangt naar gezelschap maar wil tegelijk alleen zijn, de mier vertrekt maar blijft toch de stemmen van alle andere dieren horen, de olifant wil niets anders dan in een boom klimmen, ook al valt hij steeds naar beneden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 45,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Ze wisten er meer van

De egel verlangt naar gezelschap maar wil tegelijk alleen zijn, de mier vertrekt maar blijft toch de stemmen van alle andere dieren horen, de olifant wil niets anders dan in een boom klimmen, ook al valt hij steeds naar beneden. De gedienstige sprinkhaan, de egoïstisch kwakende kikker en de krekel met het sombere gevoel in zijn hoofd – elk dier in het bos heeft zo zijn eigenaardigheid. ‘Maar Toon Tellegen,’ schreef de Volkskrant, ‘mag alles nog zo omdraaien, vergroten, verkleinen en verdwazen, nergens verhult hij zijn onderwerpen: herkenbaar menselijk gedrag en herkenbare menselijke emoties.’

Na de zeer succesvolle en inmiddels klassieke verzamelbundels Misschien wisten zij alles en Iedereen was er zijn héél veel dierenverhalen die Toon Tellegen sindsdien schreef samengebracht in deze nieuwe monumentale compilatie Ze wisten er meer van.


ISBN
9789021423906
Pagina's
1040
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Literaire roman, novelle