Boekhandel Douwes Den Haag

Verloren pelgrim

Wim Bax

Verloren pelgrim

Verloren pelgrim

Verloren pelgrim

 

Wandelen is gezond, tenzij de dood je op de hielen zit…In een kerkje aan de camino naar Santiago de Compostella wordt een Amerikaanse priester dood aangetroffen; zijn keel is doorgesneden. De laatste persoon met wie hij is gezien is medepelgrim Johan Ordelman.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Verloren pelgrim

Wandelen is gezond, tenzij de dood je op de hielen zit…

In een kerkje aan de camino naar Santiago de Compostella wordt een Amerikaanse priester dood aangetroffen; zijn keel is doorgesneden. De laatste persoon met wie hij is gezien is medepelgrim Johan Ordelman. Als de politie de Nederlander oppakt blijkt dat hij al meer dan twee jaar rondzwerft op de beroemde pelgrimsroute, en dat hij beweert een medium te zijn.

Psychiatrisch hulpverlener Bruno Mena Solano wordt gevraagd om met Johan in gesprek te gaan. Tijdens hun eerste ontmoeting maakt de pelgrim een vriendelijke en evenwichtige indruk. Maar naarmate Bruno meer over hem te weten komt blijkt het lastig in te schatten wie deze man nou precies is, en wat hij doet. Heeft hij alleen maar een bijzondere kijk op het leven en de dood of lijdt hij aan wanen? Is hij een psychopaat die zich anders voordoet dan hij is? Of is er toch meer aan de hand dan Bruno voor mogelijk wil houden?

Verloren pelgrim is de nieuwe spannende roman van Wim Bax die lezers op het puntje van hun stoel houdt. Voor lezers van De Camino en Criminal Minds.‘Compleet overtuigend […] Wim Bax is een aanwinst in de Nederlandse thrillerwereld.’ **** De Telegraaf


‘Een beklemmend verhaal tegen de achtergrond van de camino naar Santiago.’ – Gijs Korevaar, Nederlands Dagblad

‘Indrukwekkende spannende roman. De mythische camino wordt een gevaarlijke exercitie.’ Rutger van der Heijden, Boekhandel De Vries van StockumISBN
9789021424606
Pagina's
256
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Thriller