Boekhandel Douwes Den Haag

We zijn allemaal patiënten

Het leven van een jonge psycholoog in de praktijk

Raz van Houts

We zijn allemaal patiënten

We zijn allemaal patiënten

Het leven van een jonge psycholoog in de praktijk

We zijn allemaal patiënten

 

We zijn allemaal patiënten neemt de lezer mee in de wereld van de psycholoog aan de hand van het behandeltraject. Van de verwijsbrief en de intake tot de afbouw van de behandeling. Raz van Houts geeft antwoord op alle vragen die je als lezer nooit hebt durven stellen aan een psycholoog.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving We zijn allemaal patiënten

We zijn allemaal patiënten neemt de lezer mee in de wereld van de psycholoog aan de hand van het behandeltraject. Van de verwijsbrief en de intake tot de afbouw van de behandeling. Raz van Houts geeft antwoord op alle vragen die je als lezer nooit hebt durven stellen aan een psycholoog. Analyseer je als psycholoog ook je eigen vrienden? Neem je je werk niet mee naar huis? Vinden mensen je niet te jong om ze te behandelen? Heb je toevallig nog een plek waar ik op korte termijn terechtkan?
In dit bloedeerlijke boek kijkt de lezer mee in het leven van een jonge psycholoog. Van Houts heeft een scherpe stijl, waarmee hij de absurditeit van zijn werkdagen goed weet te verwoorden. Want hoe vervreemdend is het om na vier jaar in de studieboeken plaats te nemen tegenover een mens van vlees en bloed? Een écht mens met échte problemen dat bij jou is voor een oplossing.


ISBN
9789021469423
Pagina's
272
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Literaire non-fictie