Boekhandel Douwes Den Haag

Grotelijk winnen

Overtuiginsgkracht in een wereld waarin feiten er niet meer toe doen.

Scott Adams

Grotelijk winnen

Grotelijk winnen

Overtuiginsgkracht in een wereld waarin feiten er niet meer toe doen.

Grotelijk winnen

 

Zijn blog had maar 10.000 lezers per dag, een fractie van zijn Dilbert-cartoons, die dagelijks in 2000 kranten wereldwijd worden afgedrukt, en ook een fractie van zijn bestsellers over populair-zakelijke theorie.In de digitale sfeer werd Adams, cartonist en hypnotiseur, gegrepen door de opkomst van Trump.


Nog te verschijnen

€ 21,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Grotelijk winnen

Zijn blog had maar 10.000 lezers per dag, een fractie van zijn Dilbert-cartoons, die dagelijks in 2000 kranten wereldwijd worden afgedrukt, en ook een fractie van zijn bestsellers over populair-zakelijke theorie.

In de digitale sfeer werd Adams, cartonist en hypnotiseur, gegrepen door de opkomst van Trump. Hij herkende onmiddelijk de uitzonderlijke overtuigingskracht van Trump, die vanaf het begin door alle experts en commentatoren werd afgedaan als de enige presidentskandidaat die het zeker niet ging worden. Adams daarentegen, wist vanaf het begin dat Trump de enige was die het wel ging worden. En hierover blogde hij dag in dag uit. Het koste hem vrienden, zakelijke contracten en het leverde hem bedreigingen op van Clinton fans.

Scott Adams was de eerste en enige die stijf volhield dat Trump ging winnen, en pas nadat Trump een glorieuze opmars in de peilingen en verkiezingen maakte, werd Adams uitgenodigd in de talkshows van alle Amerikaanse zenders.

Ook in Nederland zien wij de Amerikaanse verkiezingen als een grote show, maar die show - Adams noemt dat 'reguliere politiek' - werd door Trump doorbroken met een hele nieuwe overtuigingsstrategie die ook trekken heeft van hypnose.

Wie werkelijk iets van het presidentschap van Trump wil begrijpen, kan alle politieke analyses en ophef terzijde leggen en beter dit leerzame boek lezen.


ISBN
9789492161703
Pagina's
280
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Blauwe Tijger

Literaire non-fictie