Boekhandel Douwes Den Haag

Niemand wilde hier zijn

Robin van den Maagdenberg

Niemand wilde hier zijn

Niemand wilde hier zijn

Niemand wilde hier zijn

 

Drie maanden lang kan Robin zich als artist in residence onderdompelen in de wereld van de geestelijke ontregeling, het bosrijke terrein van Zon & Schild, de psychiatrische instelling waaruit haar grootmoeder in de jaren zeventig ontsnapte.Net voor haar vertrek wordt ze overspoeld door een golf van paniek die zich niet laat verdrijven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Niemand wilde hier zijn

Drie maanden lang kan Robin zich als artist in residence onderdompelen in de wereld van de geestelijke ontregeling, het bosrijke terrein van Zon & Schild, de psychiatrische instelling waaruit haar grootmoeder in de jaren zeventig ontsnapte.

Net voor haar vertrek wordt ze overspoeld door een golf van paniek die zich niet laat verdrijven. Waarom voelt het alsof de geschiedenis tot leven wordt gewekt in haarzelf? En wat zoekt ze op een plek waar de generaties vóór haar niet wilden zijn?

Aan de hand van nagelaten brieven van haar oma, gesprekken met mensen bij Zon & Schild en literatuur onderzoekt ze hoe we houvast kunnen vinden als de donkerte zich voor ons uitstrekt en we geen idee hebben wat ons te wachten staat.ISBN
9789021483733
Pagina's
224
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Literaire non-fictie