Boekhandel Douwes Den Haag

De Preek van de Leek

De Preek van de Leek

De Preek van de Leek

De Preek van de Leek

 

Inspiratie en bezinning ***** Wat dominees in de kerk doen, doen columnisten, journalisten, cabaretiers, schrijvers en wetenschappers daarbuiten: zij onderzoeken, informeren, leggen uit hoe de wereld in elkaar zit, inspireren en houden anderen een spiegel voor.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De Preek van de Leek

Inspiratie en bezinning *****

Wat dominees in de kerk doen, doen columnisten, journalisten, cabaretiers, schrijvers en wetenschappers daarbuiten: zij onderzoeken, informeren, leggen uit hoe de wereld in elkaar zit, inspireren en houden anderen een spiegel voor. Je hoeft geen dominee te zijn om een inspirerend verhaal te houden.
Die constatering ligt aan de basis van het project ‘De Preek van de Leek’. Mensen met een visie uit allerlei sectoren werd gevraagd voor één keer hun persoonlijke verhaal of een actueel thema te verbinden met een Bijbelverhaal. Het project werd een groot succes.
In dit boek zijn 25 opvallende, verrassende, inspirerende en tijdloze lekenpreken gebundeld.


ISBN
9789462971875
Pagina's
256
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij De Kring

Literaire non-fictie