Boekhandel Douwes Den Haag

Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek

Najat Yachou & Nadia Yachou

Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek

Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek

Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek

 

In ‘Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek’, van de populairste online food community van Nederland, komt de hele wereldkeuken voorbij! 80 heerlijke stap-voor-staprecepten, om zelf thuis te proberen!


Tijdelijk niet leverbaar

€ 20,99

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek

Op alle socialkanalen smullen miljoenen fans van de Kookmutsjes! Naar aanleiding van de vele verzoeken van de immens grote en trouwe fanbase komen oprichters en zusjes Najat en Nadia met Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek!In dit boek vind je maar liefst 80 nieuwe recepten met de duidelijke stap-voor-stapuitleg en -foto's waar de Kookmutsjes om bekend staan.De zussen combineren verschillende keukens met elkaar. Van Marokkaans tot Italiaans en van Turks tot Surinaams en Aziatisch. En natuurlijk mooie combinaties van Hollandse pot. Nederland is nu eenmaal een multicultureel land, en het tweetal vindt niets leuker dan dit ook in de keuken terug te laten komen.


Voor de beginnende en gevorderde kok én bakliefhebber. Echt iedereen kan koken met de Kookmutsjes!

Wanneer je het boek uiterlijk 27 september 17:00 reserveert, krijg je een leuke bonus: een bijzondere limited edition met gouden letters én 4 exclusieve recepten extra. Wil je verzekerd zijn van deze limited edition? Bestel snel, want op = op!


ISBN
9789021577647
Pagina's
284
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren