Boekhandel Douwes Den Haag

Een doolhof vol verdwaalden

Amin Maalouf

Een doolhof vol verdwaalden

Een doolhof vol verdwaalden

Een doolhof vol verdwaalden

 

Een nieuw standaardwerk over geopolitiek en de toestand van de wereld.   Er woedt opnieuw een oorlog in het hart van Europa, die de trauma’s uit het verleden doet herleven. Een krachtmeting tussen het Westen enerzijds en China en Rusland anderzijds lijkt steeds verder uit de hand te lopen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Een doolhof vol verdwaalden

Een nieuw standaardwerk over geopolitiek en de toestand van de wereld.
 
Er woedt opnieuw een oorlog in het hart van Europa, die de trauma’s uit het verleden doet herleven. Een krachtmeting tussen het Westen enerzijds en China en Rusland anderzijds lijkt steeds verder uit de hand te lopen. In dit boek keert Amin Maalouf terug naar de oorsprong van deze confrontatie en volgt hij het pad van vier historische hoofdrolspelers. Om te beginnen het Japan van de Meiji-periode. Daarna was er Sovjet-Rusland, en vandaag is China de belangrijkste uitdager. De Verenigde Staten zijn de vierde protagonist, die door verschillende oorlogen heen is uitgegroeid tot leider van het Westen.
 
Een doolhof vol verdwaalden is een groots historisch fresco dat een ongezien licht werpt op wat er op het spel staat in de wereld en op de vreemde paradoxen van onze tijd.


ISBN
9789022340936
Pagina's
360
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Tzara

Literaire non-fictie