Boekhandel Douwes Den Haag

Overwin je vliegangst

Snel en doeltreffend, ga voortaan met een gerust gevoel op reis

Allen Carr

Overwin je vliegangst

Overwin je vliegangst

Snel en doeltreffend, ga voortaan met een gerust gevoel op reis

Overwin je vliegangst

 

‘Een andere benadering, een geweldig succes.’ The Sun Raak voorgoed verlost van je angst om te vliegen De Carr-methode helpt je moeiteloos en snel je angst of je verslaving overwinnen Ben je bang om te vliegen?


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Overwin je vliegangst

‘Een andere benadering, een geweldig succes.’ The Sun


Raak voorgoed verlost van je angst om te vliegenDe Carr-methode helpt je moeiteloos en snel je angst of je verslaving overwinnenBen je bang om te vliegen? Ook al weet je dat het onzin is? Ruim dertig procent van alle mensen heeft in meer of mindere mate last van vliegangst, dus je bent absoluut niet alleen. Natuurlijk moeten we minder vliegen, maar wil je als je dan tóch vliegt, zonder angst op reis? Dit is je kans! Allen Carr hielp miljoenen mensen van het roken af en heeft nu zijn methode toegespitst op het overwinnen van vliegangst. Hij laat zien dat niemand zich hoeft te schamen en dat iedereen zijn angst kan leren beheersen. Zo vlieg je overal met een veilig gevoel naartoe.Allen Carr wordt wereldwijd erkend als dé expert op het gebied van stoppen met verslavingen en bij vliegangst zijn vaak veel van dezelfde mechanismes in het spel. Stap voor stap neemt hij je mee op een vliegreis, legt uit wat er gebeurt en laat zien hoe je van je reis kunt genieten. Deze eenvoudige en doeltreffende methode zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel vertrekt.

Lezers over Overwin je vliegangst
***** ‘Het werkt! Geweldig boek, volg gewoon alle instructies – je hebt niets te verliezen en heel veel te winnen!’***** ‘Ik vind het vliegen nu zelfs leuk (en ik kan echt niet geloven dat ik dit zeg).’***** ‘Ik raad dit boek aan iedereen aan! Het was gemakkelijk om te lezen en to the point.’***** ‘Geen paniekaanvallen, niet meer stilletjes huilen en vrezen voor mijn leven, geen medicatie. Ik kan nu mijn vakanties plannen zonder de vlucht erheen en terug te vrezen. Ik ben zo blij dat ik verlost ben van mijn angst!’***** ‘Het boek om te lezen als je verlammende vliegangst hebt. Lees het de dag ervoor, het was magisch om te merken dat ik zelfs van mijn vlucht kon genieten.’


ISBN
9789022588925
Pagina's
176
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren