Boekhandel Douwes Den Haag

Jerks at Work

Herken en deal met de bulldozer, de meelifter, de gaslighter en andere moeilijke collega's

Tessa West

Jerks at Work

Jerks at Work

Herken en deal met de bulldozer, de meelifter, de gaslighter en andere moeilijke collega's

Jerks at Work

 

Een geestige, herkenbare én leerzame gids voor iedereen met collega’sWe hebben allemaal wel eens een collega gehad die ons het bloed onder de nagels vandaan haalde. Om dat probleem het hoofd te bieden probeerden we van alles: klagen bij vrienden, afstand nemen op de werkvloer, roddelen over de persoon in kwestie in de hoop dat onze leidinggevende ervan hoort.In Jerks at work laat Tessa West zien hoe je met die moeilijke collega om kunt gaan.


Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Jerks at Work

Een geestige, herkenbare én leerzame gids voor iedereen met collega’s

We hebben allemaal wel eens een collega gehad die ons het bloed onder de nagels vandaan haalde. Om dat probleem het hoofd te bieden probeerden we van alles: klagen bij vrienden, afstand nemen op de werkvloer, roddelen over de persoon in kwestie in de hoop dat onze leidinggevende ervan hoort.

In Jerks at work laat Tessa West zien hoe je met die moeilijke collega om kunt gaan. Ze vertelt over de verschillende archetypen, zoals de gaslighter, de bulldozer, de meelifter, de negeerder en de micromanager. West laat zien hoe je deze stoorzenders identificeert, maar nog veel belangrijker: hoe je ermee omgaat.

Jerks at work zit boordevol alledaagse voorbeelden en slimme strategieën, zoals:

• voorkomen dat een bulldozer invloed krijgt door ervoor te zorgen dat die niet als eerste aan het woord komt in vergaderingen

• je goed presterende team beschermen tegen meelifters

• de tactieken van een gaslighter gebruiken om ze met hun eigen trucs te verslaan

Jerks at work is de definitieve gids voor het omgaan met – en uiteindelijk loskomen van – de aanmatigende bazen, irritante collega’s en lastige mensen die werk en leven zuur maken.

In de pers

‘Waarschijnlijk het beste managementboek van dit decennium.’ Eli Finkel, auteur van The All-or-Nothing Marriage

‘We hebben allemaal wel eens een kiss-up-kick-down-collega, een micromanaging-baas of een leugenaar op de werkplek ontmoet, en West legt uit wat hen drijft en hoe te voorkomen dat ze ons werkleven tot een nachtmerrie maken.’ Adam Alter, auteur van de bestsellers Drunk Tank Pink en Irresistible


ISBN
9789022596319
Pagina's
304
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Psychologie